Hjelpemidler til påkledning

Kjøp hjelpemidler til påkledning som letter noen av hverdagens problemer. Du kan f.eks. kjøpe praktiske redskaper som kan hjelpe deg med å ta på sko. Kjøp f.eks. en skoskje som kan monteres på stokker eller krykker. Du kan også kjøpe elastiske skolisser som gjør at du enkelt kan ta på sko uten å skulle knyte skolissene. Skolissene fås i forskjellige farger som sort, hvit og brun.

Har du noen spørsmål til våre hjelpemidler til påkledning så nøl ikke med å kontakte oss.


Praktisk utvalg av hjelpemidler til påkledning

Bruk for hjelpemidler til påkledning? Det kan blant annet være i forbindelse med å ta på seg skoene eller kanskje når man skal bøye seg ned for å knyte skoene. Det kan virke som små problemer, men det kan likevel gi stor irritasjon som er komplett unødvendig. Derfor finnes det flere forskjellige hjelpemidler som kan gjøre din hverdag litt lettere og raskere. Vi har derfor sammensatt et sortiment hvor vi tar for oss noen av problemene man opplever daglig.

Blant vårt utvalg av hjelpemidler til påkledning finner du elastiske skolisser. Med disse skolissene slipper du vanskeligheter i forbindelse med å ta på deg sko, samt å knyte dem i tide og utide. Disse elastiske skolissene gjør det lett å bare kunne hoppe inn i skoene på vei ut av døren. I tillegg finnes skolissene i forskjellige farger så du ikke trenger å ødelegge for designet av dine sko. Dertil er det heller ikke mulig å se at skolissene er utskiftet med dine smarte nye elastiske skolisser.

Et annet av våre hjelpemidler til påkledning er egnet til dem som bruker stokk eller krykker. Det er nemlig mulig å montere en Skolett skoskje direkte på stokken eller krykken. Igjen er det med til å gjøre hele prosessen når man er på vei ut av døren vesentlig lettere og tidsbesparende.

Kjøp hjelpemidler til påkledning hos Nettomedical.no

Uansett om du kun ønsker hjelpemidler for å gjøre det lettere og raskere å komme ut av døren, eller om det skyldes at du er plaget, har vi noen gode redskaper til deg.

Hos Nettomedical tilbyr vi ikke kun kvalitetsprodukter, vi tilbyr også faste lave priser, rask dag-til-dag levering samt god service. Har du noen spørsmål til våre hjelpemidler til påkledning eller til våre andre hjelpemidler, er du mer enn velkommen til å kontakte oss allerede i dag.