Hjelpemidler til å Sitte/ligge

Kjøp en oppblåsbar sittering med hull i midten som avlaster ryggen og halebenet når du sitter. En sittering kan brukes av alle som sitter mye og har bruk for avlastning. Enten du sitter i rullestol, har blitt operert, har skadet deg eller har problemer i forbindelse med en graviditet eller fødsel, kan denne praktiske sitteringen ofte hjelpe til med problemene dine.

Dersom det er noe du er i tvil om kan du alltid kontakte oss på telefon eller mail.


Praktisk sittering til avlastning av ryggen

De fleste vet hvor hardt det kan være for kroppen å sitte i lengre tid av gangen. Man kan ofte merke det i ryggen, korsryggen og/eller halebenet hvis man har sittet en hel dag. Med en sittering kan du avlaste og fordele trykket på ryggen, hvilket gavner kroppen både på kort og lang sikt.

Det kan være flere grunner til at man har bruk for å avlaste ryggen med en sittering. Nedenfor kommer det en oversikt over noen av de hyppigste grunnene:

  • Rullestolbrukere
  • Stillesittende jobb
  • Ubehag i forbindelse med graviditet eller fødsel
  • Operasjon
  • Skader
  • Hemoroider

 

Du kan se hele vårt utvalg av hjelpemidler her.

Kjøp en oppblåsbar sittering

Uansett hva grunnen er til at man har bruk for en sittering så gavner den praktiske puten med et hull i midten de fleste og kan ofte hjelpe med å lindre diverse ubehag. Hos Nettomedical.no kan du kjøpe en oppblåsbar sittering som gjør den lett å ha med på farten, da den ikke tar så mye plass som de ikke-oppblåsbare. I tillegg er sitteringen rund med et hull i midten som hjelper deg med å sitte korrekt og avlaste ryggen.

Har du spørsmål til vår sittering og alle dens fordeler, er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefon eller mail. Du kan ringe vår kundeservice i alle hverdager mellom kl. 9-15, eller du kan sende oss en mail på info@nettomedical.no.