Good grips bestikk

Se vårt store utvalg av Good Grips her på siden. Bestikket er særlig utviklet så det er lettere å holde på ved f.eks. nedsatt bevegelse i hender og håndledd, Sklerose, Parkinson eller Tremor. Det store skaftet av plast så vel som den økte vekten gjør dette bestikket lettere å håndtere hvis man har ovenstående problemer eller lignende. Vi har et bredt utvalg av Good Grips, så du kan finne noe til ethvert behov.

Se hele utvalget nedenfor og les nærmere om de enkelte produkter ved å klikke inn på dem.


Good Grips gør det lettere å håndtere bestikket

Hos Nettomedical.no har vi et stort utvalg af Good Grips bestikk som er praktisk ved forskjellige sykdommer. Ved Sklerose eller Essensiell tremor er et av de karakteristiske symptomer at den ramte rister på hendene. Særlig når pasienten skal spise med kniv og gaffel kommer dette til uttrykk - og det kan raskt skape situasjoner med skam og uønsket oppmerksomhet. Heldigvis kan det spesialutviklede bestikket fra Good Grips hjelpe ved disse problemene. Good Grips bestikk har et tykt skaft i anti-skli materiale som hjelper hånden og underarmen med å aktiveres i en annen grad, hvilket kan være med til å minske ristingen og gi et bedre grep og styring. Good Grips er dessuten praktisk i omsorgssituasjoner hvor det er nødvendig å hjelpe handikappede med å spise, da bestikket har en god vinkel.

Stort utvalg av Good Grips

Ved alminnelig bestikk er bredden, og til tider også tyngden, ikke optimal når du har et svekket grep. Dette unngår du ved en tyngre og rundere form. Vårt Good Grips bestikk er spesifikt utviklet til nettopp å få det gode grepet tilbake, uansett hva din tilstand er. Nedenfor får du en oversikt over vårt utvalg:

  • Gaffel med eller uten ekstra vekt
  • Kniv med eller uten ekstra vekt
  • Spiseskje med eller uten ekstra vekt
  • Suppeskje med eller uten ekstra vekt
  • Teskje med eller uten ekstra vekt
  • Spisekniv med riller - fås kun uten ekstra vekt

 

Du kan se vårt fullstendige utvalg av hjelpemidler her på siden.

Har du noen spørsmål til vårt utvalg av Good Grips, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Du kan kontakte oss over telefon på +47 21 95 03 56 eller på mail info@nettomedical.no.