Rullestoler

Alle våre rullestoler er kvalitets rullestoler fra Diets i Tyskland og krasjtestet i følge ISO 7176-19. Rullestolene er godkjent til fastspenning og persontransport i bil, og fås med sittebredde fra 36 cm og opp til XL på 60 cm. Finn alt fra lettvekts modeller, trommelbremser, stor belastningsevne og mye mer.
 


Rullestoler av tysk kvalitet

En rullestol er ikke bare en rullestol. Uansett om du skal bruke rullestolen etter en skade, eller det er over en lenger periode, så blir det stolen du kommer til å bruke en stor del av tiden din i. Her er det viktig at du både sitter behagelig, men at du samtidig ikke sitter i en alt for stor stol, hvor du glir rundt i setet. Hvis det er en stol du vet skal transporteres rundt eller ligge oppbevart mye, kunne en sammenklappelig eller lettvekts rullestol være et godt alternativ. Utenom selve rullestolen, finnes det også forskjellig tilbehør som kan gjøre stolen mer sikker og ikke minst mer behagelig for deg, bl.a. armlen, benstøtte og anti tip. Se også vårt store utvalg av billige krykker.

Få en rullestol som passer presis til deg

En rullestol bør velges ut fra brukerens situasjon, vekt, høyde, handicaps osv. Nettomedical legger stor vekt på å kunne tilby et bredt kvalitetsutvalg til alle typer rullestolbrukere samt et stort utvalg av tilbehør, så rullestolen kan tilpasses den enkeltes behov. Du finner små rullestoler med setebredde på 36 cm eller større XL rullestoler på opp til 60 cm og en maks belastning på 200 kg. Hvis du vet at du skal transportere rullestolen ofte, kan det være en stor fordel å velge en lettvekts rullestol som kun veier litt over 15 kg. 

 

Hvis du av forskjellige årsaker ikke lenger kan gå som du pleier, og har behov for å sitte i en rullestol i mange av dagens timer, kan en komfortrullestol være et godt valg. Denne type stol har nemlig en masse innstillingsmuligheter som kan lette mange av dagens små utfordringer. En slik rullestol er dessuten bygget for å sørge for ekstra komfort i rygg og sete.

 

Alle våre rullestoler er bygget av solide materialer som tåler slit og daglig bruk, og hjulene er utstyrt med reflekser hvis du skal en tur på gaten. Alle rullestolene er også utstyrt med håndtak som sikrer et godt grep for en eventuell person som skal trille rullestolen.

Rullestoler og rullestols tilbehør

Når man får behov for å sitte i en rullestol, enten det er midlertidig, kun en mindre periode av dagen eller permanent, får du ofte bruk for en rekke endringer i hjemmet som gjør det lettere å komme frem i rullestolen. Du har kanskje også særlige behov til din rullestol, som for eksempel en smartholder som gjør det lettere å transportere stokken med deg. Det kan også være at du skal ha et par justerbare rullestolramper inne hvis det er trapper i hjemmet. Mulighetene er mange og vi har tilbehør til din rullestol til nesten alle tenkelige situasjoner.

 

Har du bruk for hjelp til å velge den rette rullestol? Så ikke nøl med å kontakte oss. Vi sitter klare til å hjelpe og rådgi deg til den beste løsningen for nettopp deg og dine behov.