Hjelpemidler

Her finner du alle våre kvalitetshjelpemidler fra Dietz med flere.

Å kjøpe et nytt hjelpemiddel er nesten alltid vanskelig og en tillittssak - vi hjelper deg gjerne med å velge det helt riktige hjelpemiddel for nettopp deg eller dine. Kontakt oss gjerne på telefon 48713759 eller via e-mail på info@nettomedical.no og vi vil gjøre vårt beste for å veilede deg i ditt valg av hjelpemiddel.

Når du skal velge hjelpemiddel bør du undersøke ditt behov grundig for å sikre at du får det riktige hjelpemiddel. Husk på at hjelpemidler ofte er noe som skal kunne hjelpe deg gjennom lengre tid og derfor er det viktig at du får det riktige som passer til nettopp ditt behov og i en kvalitet som gjør hjelpemiddelet til en hjelp og ikke til mer vansker.

Kjøp aldri et hjelpemiddel for billig, men bruk heller litt mer på hjelpemiddelet slik at du får et hjelpemiddel som er som det bør være. Kjøp heller ikke for dyrt sånn at du får et hjelpemiddel som overstiger ditt behov og dermed kanskje kan gi mer vansker enn hjelp.

Vi har et bredt sortiment innenfor hjelpemidler som: rullestoler i mange forskjellige størrelser og typer. Til våre rullestoler har vi et bredt utvalg av tilbehør som rullestolsputer og rullestolsposer , samt regntrekk til rullestolsbrukere som kan finnes under den enkelte rullestol. Vi har ogsåkrykker i mange farger, gangstokker, stokkholder rullatorer i mange utgaver og prisklasser, gangstativ, gåstoler.

Vi har dessuten inkontinenshjelpemidler som, urinkolber, engangskateter til menn og kvinner, urinposer, bekkener, bad- og toalettstoler, toalettforhøyere, badeseter og badeheis, good grips bestikk til funksjonshemmede .

Vi har også et bredt utvalg av XXL hjelpemidler til store personer.

Alle våre hjelpemidler er kvalitets hjelpemidler produsert og testet for beste funksjonalitet og holdbarhet.