Massasjeapparater og massasjeputer

Her finner du et stort utvalg av kvalitets massasjeapparater til alt fra ryggen, nakke, skuldre, føtter eller hele kroppen fra det tyske merket, Beurer. Vi har flotte massasjeputer, massasjeseter, luksus massasjestoler og massasjebelter, som er særlig effektive til de områder hvor det kan være vanskelig å nå selv.


Massasjeapparater i høy kvalitet fra Beurer

Hold ømhet og smerter i muskler til et minimum med et profesjonelt massasjeapparat fra det anerkjente kvalitetsmerke Beurer. Alt etter hva du har behov for, tilbyr vi et stort velassortert utvalg av forskjellige massasjeprodukter og massasjeputer som kan hjelpe med at få løsnet opp i spente muskler.

 

Her finner du alt fra små håndholdte og kraftfulde massasjeapparater til hele massasjeseter, som kommer både med innebygget varme og nakke-og ryggmassasje. Et slikt sete settes på din beste stol eller i bilsetet, hvorefter du kan sette deg tilbake og nyte behandlingen. Dette kan være et veldig godt alternativ til en profesjonell massør. Det er en del billigere, og det kan gjøres trygt i eget hjem, samtidig med at du oppnår et tilfredsstillende resultat. 

 

Du kan for eksempel kjøpe et massasjeapparat som virker ved hjelp av infrarøde stråler. Et massasjeapparat som dette kan du med fordel bruke, hvis du har problemer et enkelt sted på kroppen.

Massasjeputer og massasjebelter til hjemmet

Nettomedical forhandler alt innenfor forskjellige hjelpemidler og profesjonelle medical produkter til det offentlige helsevesen. Hvis du virkelig skal ha et lekkert massasje produkt,  som vi garanterer du vil bli avhengig av, er det vår populære massasjestol Beurer MC 5000 Deluxe med innebygget fotmassasje og kroppsscanning. Ta bare et kvarter i denne hver kveld, og det vil ha en positiv og avslappende effekt på kroppen.

 

Dersom nakken er ditt primære problemområde og du ofte lider av spente skuldre med tilhørende hodepine, kan et massasjeapparat i form av et massasjebelte eller en massasjepute være et riktig godt produkt for deg. Massasjeapparatet er lett å transportere da det ikke tar så stor plass, og det kan plasseres akkurat hvor du ønsker. Heng det for eksempel over nakken, legg det bak ryggen og len deg tilbake i din yndlings stol, eller legg evt. puten eller beltet under låret. Mulighetene er mange!

 

Vi forhandler en lang rekke massasjeapparater fra det anerkjente merket Beurer. Du kan bl.a. få massasjeseter, -puter, -stoler, -belter og mye mer.

 

På denne måten kan du spare både turen og pengene til en fysioterapeut, og løsne opp i de ømme og vonde muskler hjemmefra. Hvis du eksempelvis er litt eldre eller dårlig til fots, kan det være vanskelig å komme ut av døren. Da er det lettvint og veldig praktisk at du kan løsne opp i problemet hjemmefra. Vi har sørget for å gjøre det behagelig for deg, så det er kun et spørsmål om å komme i gang.

Kvalitet fra tyske Beurer

Uansett hvilke av våre produkter du velger, kan du være sikker på å utelukkende få et kvalitetsprodukt. Nettomedical leverer i høy grad løsninger og produkter til det profesjonelle helsepersonell, men forhandler også alle former for hjelpemidler, massasjeapparater og wellness produkter til private. Vi fokuserer alltid på at våre produkter er solide og produsert i slitesterke materialer, og som kan tilbys til overkommelige priser.

 

Vi sitter naturligvis alltid klar på telefonen eller mailen til å veilede deg til det rette produkt og besvare alle de spørsmål du måtte sitte med.