Hjelpemidler til bad og toalett

Dusjstoler, toalettstoler, toalettforhøyere, badebrett, støttehåndtak med mer. Alle våre hjelpemidler er av høyeste kvalitet fra anerkjente leverandører

Problemer finnes det nok av, så der hvor vi kan avlaste deg vil vi mer en gjerne hjelpe deg. På baderommet kan det oppstå flere problemer, på grunn av mobilitet eller andre vanskeligheter. For å hjelpe toalettbesøket eller badet til å bli enklere, kan du finne et par ulike løsninger som støttehåndtak eller forskjellige stoler og seter.
Her finnes hjelpemidler til hjelp ved bad og toalettbesøk.

Vi har kvalitets toalettforhøyere med og uten armlener til hjelp ved toalettbesøk ved gangvansker hvor det evt. kan være vanskelig å reise seg.

Våre toalettstoler og badestoler finnes i mange utgaver med og uten hjul eller til montering på vegg.

Vi har badeseter og badeheiser til hjelp ved bad, som kan gjøre det enklere eller mulig å komme i badekaret med eller uten hjelper.

Våre støttehåndtak til montering på vegg finnes i flere utgaver i stål eller i plastikk. Noen støttehåndtak er til fastmontering og andre er avtakbare og monteres med sugekopp.

Alle våre hjelpemidler er kvalitetshjelpemidler fra anerkjente produsenter og kvalitetstestet for beste funksjonalitet og holdbarhet.