Rullator

Solide og praktiske rullatorer til innendørs og utendørs bruk. Alle våre rullatorer er av beste tyske kvalitet fra Dietz og vi forhandler et stort utvalg av forskjellige modeller. Kjøp f.eks. en lettvekts rullator, med smart kurv til innkjøpsvarer og annet. Velg også om du ønsker store eller små hjul, ryggstøtte og mye annet.


Når du skal velge rullator:

Når du skal velge rullator skal du tenke på om den skal brukes innendørs eller utendørs og hvilket underlag rullatoren skal brukes på. Hvis rullatoren skal brukes innendørs er det viktig at den ikke er for tung og at rullatoren kanskje har et brett så det er lett å transportere ting som mat og drikke rundt i huset.

 

Hvis rullatoren skal brukes utendørs er underlaget på samme måte en viktig faktor. Er underlaget ujevnt som for eksempel på rullestein, grus eller jord, anbefaler vi at det brukes en rullator med store hjul sånn som vår rullator Taima XC. Denne gir en bedre stabilitet på grove underlag.

 

Skal rullatoren brukes på et jevnt underlag som for eksempel på fortau eller lignende skal du tenke på om du har behov for en fastmontert kurv til innkjøp og lignende, og om du har behov for å sitte på rullatoren for å ta en pause. Hvis du har behov for å kunne sitte på rullatoren kan vår rullator Dietz Ligero være et godt valg da den har ryggstøtte som gjør det mer behagelig å sitte på den.

Dersom du skal ha rullatoren med i bussen eller i bilen er det viktig at du tenker på rullatorens vekt, da du jo skal løfte den inn og ut. Med andre ord er det derfor viktig at du vurderer hvor, hvordan og til hva du skal bruke rullatoren til, så du får én som passer best mulig til dine behov.

Kjøp en rullator til innendørs- og eller utendørs bruk

En rullator med store hjul står mer stabilt og har vanskeligere med å velte på et ujevnt terreng. Denne type rullator er derfor særlig velegnet hvis du for eksempel gjerne vil kunne gå tur i hagen på gresset, eller skal gå på steiner og ujevne grusveier osv.

 

Med en rullator fra Nettomedical er du sikret en rullator som er produsert i kvalitetsmaterialer og hvor det er tenkt nøye over de tilhørende funksjonaliteter slik at produktet kan hjelpe deg så mye som mulig. Du kan bruke setet til å sitte på hvis du får behov for en pause, eller du kan bruke det som et brett til å transportere ting som mat og drikke eller andre varer i hjemmet. Til hver rullator finner du en praktisk og rommelig kurv enten av sterkt nett eller metall, hvor du kan legge alle dine varer eller andre ting. Hertil er det naturligvis håndbrems på håndtakene så rullatoren ikke kan kjøre fra deg.

Rullatorer av tysk kvalitet

Våre rullatorer er fabrikkert av den førende tyske virksomheten, Dietz, som i mange år har vært en anerkjent produsent av rullatorer, rullestoler og andre hjelpemidler til gangvansker. Hos Nettomedical går vi ikke på kompromiss med kvaliteten, men sikrer deg i stedet noen solide hjelpemidler til gode priser hvor alle kan være med.

 

Hvis du er i tvil om hvilken rullator du skal velge ut fra de behov du har og den livsstilen du lever, sitter vi naturligvis klar til å rådgi deg. Vi har mange års ekspertise på området og setter oss raskt inn i dine behov og ønsker, og matcher dem med de mange muligheter markedet tilbyr.