Rullator

Rullatorer til innendørs og utendørs bruk. Alle våre rullatorerer er av beste tyske kvalitet fra Dietz

Når du skal velge rullator bør du tenke på om den skal brukes innendørs eller utendørs og hvilket underlag rullatoren skal brukes på.

Hvis rullatoren skal brukes innendørs er det viktig at den ikke er for tung og at rullatoren kanskje har et brett så det er enkelt å transportere ting som mat og drikke rundt i huset.

Hvis rullatoren skal brukes utendørs bør du tenke på hvilket underlag du skal bruke rullatoren på: Er underlaget ujevnt eller kanskje sten, grus eller jord anbefaler vi at det brukes en rullator med store hjul slik som vår rullator Taima XC. 

Skal rullatoren brukes på et jevnt underlag slik som fortau eller lignende skal du tenke på om du har behov for en kurv til innkjøp eller om du har behov for å sitte på rullatoren for en pause. Hvis du har behov for å sitte på rullatoren kan vår  rullator Dietz Ligero være et godt valg da den har rygglene som gjør det mer behageligt å sitte på den.

Hvis du skal ha rullatoren med på bussen eller i bilen er det viktig at du tenker på rullatorens vekt da du jo skal løfte den.

Med andre ord det er viktig at du overveier hvor, hvordan og til hva du skal bruke din rullator