Regntrekk til rullestolbrukere

Her på siden finner du vårt store utvalg av regntrekk rullestol som fås i mange forskjellige størrelser til både barn og voksne. Regntrekkene kan brukes til både manuelle og elektriske rullestoler og de kan fås både med og uten ermer. Hos Nettomedical.no selger vi kun produkter av topp kvalitet, og det samme gjelder naturligvis for våre regntrekk til rullestolbrukere som er av god tysk kvalitet.

Har du noen spørsmål til våre produkter så ring til vår kundeservice i alle hverdager fra 9-15 eller send oss en mail.


Med et regntrekk rullestol behøver ikke været å tilføre en begrensning

Med et regntrekk til rullestol er du alltid forberedt på det norske været som ofte byr på litt av hvert. Det betyr dessverre også at det til tider regner. Noen ganger regner det også en hel del. Det kommer ofte i perioder og kan være umulig å unngå eller forutse. Det bør dog ikke begrense noen i å bevege seg utenfor. De fleste kjenner til og lever også etter uttrykket “Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær”. Du kan med fordel ta en titt her på siden og se vårt brede utvalg av regntrekk til rullestolbrukere.

Et regntrekk til rullestol er optimalt for å kunne holde seg tørr over hele kroppen, så man lett kan komme fra A til B, selv på de dagene hvor været er riktig dårlig. Vårt sortiment innebærer regntrekk både med og uten ermer. Alt etter hva man kunne ønske og hva som er mest funksjonelt for deg, vil du kunne finne det regntrekket som passer deg best.

Stort utvalg av regntrekk rullestol

I vårt sortiment av regntrekk rullestol finnes det regntrekk i alle størrelser. Våre størrelser starter helt nede fra 6 år og går helt opp til XXL. I tillegg er alle våre regntrekk av den beste tyske kvalitet som kan holde deg tørr selv i det verste regnværet. Dertil er våre regntrekk til rullestolbrukere i et klassisk og enkelt design som alle kan benytte seg av. Både menn og kvinner vil nyte godt av å investere i et av våre regntrekk av høyeste kvalitet.

Er du på utkikk etter noe annet enn et regntrekk til rullestol så kan du se hele vårt utvalg av hjelpemidler her.

Er du i tvil om noe kan du ringe til vår kundeservice på +47 21 95 03 56 eller du kan sende en mail til info@nettomedical.no.